iMUIS Contracten

Eenvoudig periodieke facturen maken

Periodieke facturen, bijvoorbeeld abonnementen en onderhoudscontracten, maak je eenvoudig met iMUIS Contracten.

Met iMUIS Contracten is het mogelijk om contracten per periode in te voeren, bijvoorbeeld per maand, per kwartaal of per jaar. Dit is bijzonder handig, want voor ieder contract afzonderlijk kun je een begin- en een einddatum instellen. Vul je een einddatum in? Dan wordt een contract niet automatisch verlengd. Hier heb je dan geen omkijken meer naar.

Overzicht van contracten

iMUIS houdt een overzicht bij van alle contracten en van de facturen die voor ieder contract gemaakt worden. iMUIS controleert dus of de factuur van een contract al gemaakt is in het door jouw opgegeven tijdvak. Hierdoor voorkom je dat facturen per vergissing twee maal gemaakt worden. Je kunt ook snel en eenvoudig zien tot en met welke periode contracten verwerkt zijn en een rapport opvragen van alle contracten per debiteur. Ook per klant zie je direct op een overzichtelijk scherm welke facturen verstuurd zijn.

Automatische verwerking van facturen

De boekingen die bij de facturen horen worden natuurlijk automatisch verwerkt in je boekhouding. iMUIS maakt het jouw zo heel gemakkelijk! Contract tussentijds aanpassen of verwijderen? Ook tussentijdse aanpassingen in contracten zijn eenvoudig in te voeren. Je kunt zelf aangeven op welke datum de verandering van kracht moet worden. Desgewenst kun je ook contracten verwijderen.

iMUIS Contracten wordt gebruikt in aanvulling op de iMUIS Verkoop en/of Urenverantwoording & Declaraties en is volledig geïntegreerd in je financiële administratie.

Prijs: € 680,-

Bekijk hier het module-overzicht

MUIS Software