iMUIS Controlerapportage

Met iMUIS Controlerapportage analyseer je de administratie op juistheid en volledigheid. De controleprogrammatuur voorziet de accountant, controller van een pdf-document, waarin de afwijkingen worden getoond. Vervolgens kan, na eventuele correcties, de managementrapportage of de jaarrekening worden samengesteld. Al je controlerapportages worden bewaard in iMUIS Digitaal Dossier.


Digitaal Dossier en Relatiebeheer

Je hebt al je tussentijdse rapportages, publicatieverslagen, controlerapportages en jaarrapportages digitaal binnen handbereik.
Je bedrijfsdocumenten worden centraal vastgelegd en zijn toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers. Dit levert je een aanzienlijke tijdsbesparing op. Ook je pdf- en Officebestanden of gescande documenten breng je eenvoudig onder in het digitale dossier. Boekingsregels kun je onderbouwen met opmerkingen en door documenten toe te voegen. Met de audit trail heb je een volledige historie van toegevoegde, gewijzigde, geopende en verwijderde documenten in elk dossier. In combinatie met iMUIS Online Relatiebeheer is het onder meer mogelijk om alle contacten met relaties vast te leggen, mailings te maken en terugkerende taken vast te leggen inclusief digitale dossiervorming.

Prijs: € 495,-

Bekijk hier het module-overzicht

MUIS Software