iMUIS Handel en Logistiek

Boekhouden voor handelsondernemingen

Met iMUIS Handel en Logistiek beschik je over de volgende iMUIS modules:


iMUIS Basis financieel

Met iMUIS Basis financieel, bestaande uit debiteuren, crediteuren en grootboek, beschik je over het ideale boekhoudpakket dat voorziet in alles wat een administratie van een bedrijf nodig heeft. Je kunt direct starten met een basisadministratie compleet voorzien van dagboeken, een grootboekrekeningschema en btw-codes. Standaard beschik je over 10 administraties. Lees meer.

iMUIS Verkoop

iMUIS Verkoop biedt je de mogelijkheid om je verkoopadministratie eenvoudig, snel en efficiënt te voeren. Lees meer.

iMUIS Bankieren

Openstaande facturen kun je op eenvoudige wijze betalen en met het inlezen van afschriften worden facturen herkend en gekoppeld. Lees meer.

 

iMUIS Inkoop

iMUIS Inkoop en de aanvullende modules vormen samen de basis voor een soepel functionerende inkoopadministratie. Je kunt hiermee het volledige inkooptraject optimaliseren.  Lees meer.

iMUIS Voorraad

Vrijwel elke handelsonderneming houdt er een voorraadadministratie op na. Het houden van voorraad is een kostbare zaak. De voorraad vertegenwoordigt dikwijls een waarde van enkele tientallen procenten van de jaaromzet. Een nauwkeurige voorraad administratie is dan ook onmisbaar. Lees meer.

iMUIS Extra Verkoopprijzen en Kortingen 

Per combinatie van debiteur/artikel of artikelgroep kunt u prijs- en kortingsafspraken vastleggen. Lees meer.

 

iMUIS Factuurregister & Statistiek 

Met iMUIS Factuurregister & Statistiek worden alle met iMUIS gemaakte facturen bewaard. Je kunt eenvoudig en razendsnel facturen terugvinden, waarbij je kunt zoeken op debiteur, betalingsplichtige, artikel/werksoort, ordernummer en factuurnummer. Lees meer.

iMUIS Extra Inkoopprijzen en Kortingen  

Standaard wordt er binnen iMUIS gebruik gemaakt van één inkoopprijs. Indien er een uitgebreide prijzenstructuur noodzakelijk is, voorziet iMUIS hierin met het programma Inkoop Artikelprijzen.  Lees meer.

 

Prijs: Van € 3.600,- voor € 2.900,-