iMUIS Multi User

Meerdere gebruikers?

Met iMUIS werk je net zo gemakkelijk op één computer als in een grote multi-user omgeving. iMUIS Multi User maakt het mogelijk om met verschillende gebruikers gelijktijdig in dezelfde of verschillende administraties te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de integriteit van de gegevens.

Multi User schaf je aan per vier gebruikers. Dus als je met 12 medewerkers met iMUIS gaat werken, dan dien je drie keer deze module aan te schaffen.

Client-server/Terminal services

In een multi-user omgeving kan met zowel client-server als via Terminal services gewerkt worden. Terminal services heeft als bijkomend voordeel dat je ook via Internet met iMUIS kunt werken. Je kunt dan vanaf iedere computer met een Internetaansluiting, overal ter wereld, je boekhouding bekijken en bijwerken.

Database

iMUIS maakt gebruik van Microsoft SQL of InterBase, waarmee je gegevens veilig worden opgeslagen. Als je start met iMUIS dan dien je een keuze te maken voor de database. Kies je voor InterBase, dan ben je verzekerd van de juiste licentie, omdat MUIS Software deze standaard meelevert. Kies je voor MS-SQL, dan dien je zelf voor de licentie zorg te dragen.

Prijs: € 1.080,-

Bekijk hier het module-overzicht

MUIS Software