MUIS Portal

De verbinding tussen iMUIS en de Belastingdienst, inclusief SBR

De MUIS Portal verzorgt de verbinding tussen iMUIS en de Belastingdienst. Aangiften worden rechtstreeks vanuit je iMUIS boekhouding afgeleverd bij de Belastingdienst. Retourberichten van de Belastingdienst worden ook weer direct in iMUIS verwerkt. De portal is onlangs uitgebreid met meer toepassingen voor SBR, zoals de KvK-rapportage en de kredietrapportage.

 

Het PKIoverheid-certificaat

Je kunt gebruik maken van het ingebouwde MUIS-certificaat of van je eigen PKIoverheid-certificaat. Om de aangifte elektronisch bij de Belastingdienst aan te leveren, heb je de iMUIS Portal nodig.

Audit Trail per belastingaangifte

Van elke aangifte wordt een verantwoordingsdocument bijgehouden en opgeslagen in iMUIS. Dit document bestaat uit een overzicht van alle stappen en personen die betrokken zijn geweest bij de betreffende aangifte.

UBL Inkoopfacturen Inlezen

Het inlezen van UBL inkoopfacturen is mogelijk met de MUIS Portal. In iMUIS hoef je dus niet meer handmatig je inkoopfacturen te boeken, want elektronische UBL-facturen worden geheel op geautomatiseerde wijze digitaal verwerkt. Er is daardoor geen kans meer op typefouten.

Eénmalig vast bedrag

Voor de aanschaf van de MUIS Portal betaal je eenmalig een vast bedrag. Daarnaast betaal je voor iedere aangifte transactiekosten door middel van credits. Deze credits koop je via onze webshop. Eén credit kost 15 cent. Voor een belastingaangifte betaal je 2 credits.

Prijs: € 990,-

Bekijk hier het module-overzicht

MUIS Software