iMUIS Serienummers

Bedrijven die van bepaalde artikelen willen zien bij wie deze werden ingekocht, aan wie ze werden verkocht en wat de bijbehorende serienummers zijn, kunnen iMUIS Verkoop en Inkoop aanvullen met de module Serienummers. Computerbedrijven, kantoorinrichters en groothandelsbedrijven maken veelvuldig gebruik van deze module.

Gegevens per artikel
Per artikel kun je zowel verkoopgarantietermijn, inkoopgarantietermijn en houdbaarheidsdatum opgeven. Tevens kun je per artikel aangeven, of er controle moet plaatsvinden op unieke serienummers. Werk je veel met artikelen die geen uniek serienummer hebben, dan heb je de optie om nummers te kopiëren. De garantietermijn kun je opgeven in dagen, weken, maanden of jaren. Voor ieder artikel kun je bepalen of de serienummers moeten worden vastgelegd bij de inkoop- en/of verkoopmutaties.

Tijdens het boeken van de goederenontvangst is het mogelijk om een serienummer handmatig in te voeren. Ter controle vindt er een vergelijking plaatst van het aantal geleverde goederen en het aantal ingegeven serienummers. Per serienummer wordt automatisch vastgelegd wie de leverancier is en wanneer de garantietermijn is verstreken. Het is mogelijk om de datum van de garantietermijn aan te passen. Het serienummer kan worden afgedrukt op de verzendbon, de picklijst of -bon en de factuur. Deze module kun je alleen in combinatie met de modules Voorraad en Verkoop en/of Inkoop gebruiken.

Prijs: € 680,-

Bekijk hier het module-overzicht

MUIS Software